Loveshoot Raalte | Boetelerveld

Oef wat was het koud, zo rond de drie graden! Danielle en Edwin hadden de loveshoot gewonnen die ik met kerst weg gaf. We spraken af bij het Boetelerveld hier in Raalte! Echt een prachtige locatie, en maar tien minuten rijden vanaf mijn huis! Het is super geschikt voor een fotoshoot.. Lucky me! We hebben prachtige foto's gemaakt! Ondanks de temperatuur, want ja.. ik had natuurlijk wel een dikke jas aan, maar deze twee stonden in mooie outfit te shinen voor de camera! Dus tijdens de fotoshoot mochten ze elkaar flink knuffelen en af en toe een stukje rennen! Je kunt in ieder geval niet zien dat het zo koud was, vinden jullie wel?
100 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Volg mij op Instagram 

Om te zien wat er achter de schermen gebeurd en voor de meest actuele foto's 

Contact

Dominique Noordman       
Velduil 41, 8103 GM   
Raalte

Fotografie@doordominique.com

0627301779


KvK nummer: 74978691


 

  • Facebook
  • Instagram