Jullie gaan trouwen,

Gefeliciteerd !

Een goede trouwfotograaf die bij jullie past en waarmee jullie een klik hebben is natuurlijk erg belangrijk. Ik vind het super leuk dat jullie geïnteresseerd zijn in mijn fotografie!

Ik vind het geweldig en een enorme eer om voor een verliefd stel hun trouwdag na te kunnen vertellen met mijn foto's! Je herbeleefd de dag keer op keer bij het zien van de foto's. Het liefst begin ik al bij het moment dat jullie je voorbereiden!

Ongemerkt zal ik alles fotograferen. Jullie hoeven niet te poseren (met uitzondering van de fotoshoot en eventuele groepsfoto's uiteraard;))
Ik leg de dag vast zoals die is, met alle bijzondere, mooie, spontane en ogenschijnlijke normale momenten! Juist de kleine momenten die ik zal fotograferen laten de sfeer zien en zo kun je met een grote lach terug kijken op jullie grote dag!

Preview

Binnen 48 uur ontvangen jullie een preview die jullie kunnen delen met jullie vrienden en familie

Trouwfotografie 

Onzettend leuk dat jullie opzoek zijn naar een trouwfotograaf om de mooiste dag van jullie leven vast te laten leggen. Trouwfotografie is een tak van de fotografie wat speciale aandacht vraagt. Ik houd ervan om datgene wat er op de dag gebeurd vast te leggen, zonder deze gebeurtenissen naar mijn hand te zetten. Het is jullie dag en ik wil jullie bruiloft fotograferen zoals hij is.


Trouwfotograaf

Het is belangrijk dat je een trouwfotograaf kiest die bij je past. Hij of zij zal namelijk de hele trouwdag bij jullie in de buurt zijn. Wanneer ik de fotografie voor jullie bruiloft mag doen kun je een enthousiast persoon verwachten die met jullie mee geniet. Trouwfotografie is zo belangrijk en ik vind het een enorme eer om dit voor anderen te mogen doen. Om voor altijd jullie dag vast te kunnen leggen zodat jullie verhalen voort kunnen zetten en weer even terug kunnen gaan in de tijd. Wanneer je de trouwbrochure aanvraagt worden hopelijk al je vragen beantwoord. Ook kun je hier de trouwfotografie prijzen in terug lezen. De trouwfotografie prijzen zijn gebaseerd op uren van aanwezigheid. Dit is dus inclusief alle voorbereiding en het aantal bewerkingsuren na jullie trouwdag. Want na jullie trouwdag gaat het werk van een trouwfotograaf nog weken door. Dat is voor een trouwfotograaf erg genieten hoor!!

Als trouwfotograaf hoop ik dat je ook goed kijkt naar de stijl van de fotograaf. Bij het zoeken naar een fotograaf is het belangrijk dat het klikt, maar ook dat je goed kijkt naar de stijl van het fotograferen. Houd je van lichte foto's of vind je iets donker mooi? Warme tinten of koude tinten? Spontane foto's of toch liever geposeerd?
Klinken warme, iet wat donkere tinten en gezelligheid jullie goed? Vraag dan zeker mijn trouwbrochure aan want dan ben ik misschien wel jullie geschikte trouwfotograaf.Trouwbrochure en trouwfotograaf prijzen
Als trouwfotograaf ben ik beschikbaar door heel Nederland. Voor 2021 staan er al wat data's in de agenda. Dus wacht niet te lang met het aanvragen van de trouwbrochure.. Ik ben al geboekt als trouwfotograaf Arnhem, trouwfotograaf Delft, trouwfotograaf Nijmegen en gelukkig mag ik ze ook wat dichterbij huis fotograferen;). Zoek je een trouwfotograaf Overijssel? Super leuk, ik kijk ernaar uit om jullie te ontmoeten. 

 


Klik voor de trouwbrochure en de trouwfotografie prijzen op onderstaande button. Hier kun je je email adres achter laten en vervolgens stuur ik binnen 24 uur mijn trouwbrochure. Ik hoop dat jullie hier net zo enthousiast over worden als dat ik wordt over de trouwdagen die ik al heb mogen fotograferen.