top of page
Doordominique-Fotografie-429.jpg

YAY  Jullie gaan trouwen,

Gefeliciteerd!

Een goede trouwfotograaf die bij jullie past en waarmee jullie een klik hebben is natuurlijk erg belangrijk. Ik vind het super leuk dat jullie geïnteresseerd zijn in mijn fotografie! Het is een geweldig en een enorme eer om voor een verliefd stel hun trouwdag na te kunnen vertellen
met mijn foto's!

Jullie trouwdag wordt een dag om nooit te vergeten! Ein-de-lijk mag je je jurk aan en ga je één van de meest bijzondere dagen uit je leven tegemoet. 

Alle herinneringen aan jullie dag wil je het liefst keer op keer herbeleven
Denk aan de eerste keer dat je je aanstaande zag in zijn mooie pak, de gezonde spanning tijdens het klaarmaken kun je weer even voelen bij het zien van de foto's. De knuffel van je enorm trotse oma, het moment dat je vader je weg gaf of de eerste keer dat je je MAN mocht kussen, stuk voor stuk momenten die je nooit wil vergeten. Enorm gaaf dat ik hiervoor kan zorgen door jullie dag verhalend te vertellen door middel van mijn foto's.Ik leg de dag vast zoals die is, met alle bijzondere, mooie, spontane en ogenschijnlijke normale momenten! Juist de kleine momenten die ik zal fotograferen laten de sfeer zien en zo kun je met een grote lach terug kijken op jullie mooie trouwdag!

'Toen ik de foto's terug keek was het alsof ik de dag opnieuw beleefde. Ze maakt foto's zonder dat je het door hebt, van de juiste momenten, waardoor je achteraf allemaal nieuwe momentjes mee maakt van die mooie dag!
Zeker een aanrader, ze weet wat ze doet, en ze is er goed in!'

 - Tessa Petersen

Wat ontvang je wanneer je voor mij kiest als trouwfotograaf?


Vrijblijvend gezellig kennismakingsgesprek bij mij thuis in Raalte
Binnen 5 werkdagen een preview van ongeveer 20 foto's
Minimaal 500 foto's in een online gallerij, die je ten alle tijden vol trots kan showen aan anderen.
Een professioneel fotoalbum van 20x20 cm met eigen geselecteerde foto's. Een upgrade is uiteraard mogelijk
Een enthousiast en sociale fotografe, die een sprongetje maakt bij de perfecte foto maar ook op de achtergrond aanwezig zal zijn tijdens gepaste momenten
20% korting op een fotoshoot voorafgaand aan de bruiloft (tof voor de uitnodiging!!)

Hieronder vind je een impressie van mijn stijl.
 

Enthousiast geworden?
 

Onzettend leuk dat jullie opzoek zijn naar een trouwfotograaf om jullie bruiloft vast te laten leggen. Trouwfotografie is een tak van de fotografie wat speciale aandacht vraagt. Ik houd ervan om datgene wat er op de dag gebeurd vast te leggen, zonder deze gebeurtenissen naar mijn hand te zetten. Het is jullie dag en ik wil jullie bruiloft fotograferen zoals hij is.


Trouwfotograaf

Het is belangrijk dat je een trouwfotograaf kiest die bij je past. Hij of zij zal namelijk de hele trouwdag bij jullie in de buurt zijn. Wanneer ik de fotografie voor jullie bruiloft mag doen kun je een enthousiast persoon verwachten die met jullie mee geniet. Trouwfotografie is zo belangrijk en ik vind het een enorme eer om dit voor anderen te mogen doen.  Wanneer je de trouwbrochure aanvraagt worden hopelijk al je vragen beantwoord. Ook kun je hier de trouwfotografie prijzen in terug lezen. De trouwfotografie prijzen zijn gebaseerd op uren van aanwezigheid. Dit is dus inclusief alle voorbereiding en het aantal bewerkingsuren na jullie trouwdag. Want na jullie trouwdag gaat het werk van een trouwfotograaf nog weken door. Dat is voor een trouwfotograaf erg genieten hoor!!

Als trouwfotograaf hoop ik dat je ook goed kijkt naar de stijl van de fotograaf. Bij het zoeken naar een fotograaf is het belangrijk dat het klikt, maar ook dat je goed kijkt naar de stijl van het fotograferen. Houd je van lichte foto's of vind je iets donker mooi? Warme tinten of koude tinten? Spontane foto's of toch liever geposeerd?
Klinken warme, iet wat donkere tinten en gezelligheid jullie goed? Vraag dan zeker mijn trouwbrochure aan want dan ben ik misschien wel jullie geschikte trouwfotograaf.Trouwbrochure en trouwfotograaf prijzen
Als trouwfotograaf ben ik beschikbaar door heel Nederland. Voor bruiloften 2022 staan er al wat data's in de agenda. Dus wacht niet te lang met het aanvragen van de trouwbrochure.. Ik ben al geboekt als trouwfotograaf Arnhem, trouwfotograaf Delft, trouwfotograaf Nijmegen en gelukkig mag ik ze ook wat dichterbij huis fotograferen;). Zoek je een trouwfotograaf Overijssel? Super leuk, ik kijk ernaar uit om jullie te ontmoeten. 

 


Klik voor de trouwbrochure en de trouwfotografie prijzen op onderstaande button. Hier kun je je email adres achter laten en vervolgens stuur ik binnen 24 uur mijn trouwbrochure. Ik hoop dat jullie hier net zo enthousiast over worden als dat ik wordt over de trouwdagen die ik al heb mogen fotograferen. 

bottom of page