top of page
Doordominique-Fotografie-99.jpg

PORTRETSHOOT

Een mooie portret foto van je kindje(s)

of terwijl: 

Een prachtig pronkstuk voor aan de muur
Een mooi
cadeau voor opa's of oma's 
Een mooie manier om voor altijd even terug te zwijmelen naar dat schattige koppie
Een cadeau voor je kinderen, wat zullen ze trots zijn op het resultaat

Een herinnering voor de rest van je leven
 

€149,-

2e kindje = €99,-

doordominiquefotografie-5.jpg
doordominiquefotografie-8.jpg
doordominiquefotografie-3.jpg

Hoe gaat het in zijn werk?Bij mij thuis wordt je verwacht op het geboekte tijdstip. Het is een shoot van 20 minuten. In die tijd ga ik mooie foto's maken van jouw kindje. 

Kleding. Het is aan te raden om neutrale tinten te dragen zonder opdruk. Felle en opvallende kleuren zouden erg afleiden van het portret. Een klein printje is wel leuk. Je mag mij ook altijd van te voren wat foto's sturen, mocht je twijfelen. Blote schouders vind ik persoonlijk ook heel erg mooi. Hieronder zie je twee voorbeelden van mijn eigen zoontje. 

Leeftijd voor deze shoot is het belangrijk dat je kindje goed kan zitten. 

Achtergrond. Je mag kiezen of je met een donkere of lichte achtergrond wil beginnen. Het liefst maken we natuurlijk gebruik van beide varianten. Dit is wel afhankelijk van de manier hoe je kindje reageert op het maken van de foto's. Vandaar dat we beginnen met jullie favoriet. 

Eigen keuze foto afname. Na twee weken ontvang je een online galerij met wachtwoord en kies je zelf welke foto's je wil afnemen. Bijbestellen is mogelijk. Bij de prijs zitten twee digitale foto's inbegrepen.

 

DoordominiqueFotografie-1.jpg
DoordominiqueFotografie-3.jpg
bottom of page