top of page
Doordominique-Fotografie-99.jpg

PORTRET MINI SHOOT

Een mooie portret foto van je kindje(s)

of terwijl: 

Een prachtig pronkstuk voor aan de muur
Een mooi kerstcadeau voor opa's of oma's 
Een mooie manier om voor altijd even terug te zwijmelen naar dat schattige koppie
Een cadeau voor je kinderen, wat zullen ze trots zijn op het resultaat

Een herinnering voor de rest van je leven
 

€89,-

Hoe gaat het in zijn werk?


Datum en tijd prikken Je ziet hieronder welke tijden er nog beschikbaar zijn op 7 of 17 december. Je vult je gegevens in en je krijgt een bevestiging in je mail. Yes, Dit plekje is voor jou!!! Over een tijdje ontvang je een mailtje met informatie wat betreft kleding keuze etc.

Bij mij thuis wordt je verwacht op het geboekte tijdstip. Het is een minishoot van 20 minuten. In die tijd ga ik mooie foto's maken van jouw kindje. In principe is dit tijdsblok voor 1 kind. Heb je meerdere kinderen? Dan is het aan te raden om twee shoots te boeken. Wanneer je inschat dat ze makkelijk voor de camera zijn, kunnen we het in 1 shoot proberen. 

Leeftijd voor deze shoot is het belangrijk dat je kindje goed kan zitten. Er zal een triptrap stoel klaar staan (ook met beugel).

Achtergrond. Je mag kiezen of je met een witte of zwarte achtergrond wil beginnen. Het liefst maken we natuurlijk gebruik van beide varianten. Dit is wel afhankelijk van de manier hoe je kindje reageert op het maken van de foto's. Vandaar dat we beginnen met jullie favoriet. 

Cadeautje. De kinderen krijgen op het einde een kleinigheidje mee naar huis

Eigen keuze foto afname. Na twee weken ontvang je een online galerij met wachtwoord en kies je zelf welke foto's je wil afnemen. Bijbestellen is mogelijk. Bij de prijs zitten drie digitale foto's inbegrepen.

 

Wil je ook die mooie foto aan de muur?

bottom of page