top of page
Doordominique-Fotografie-3.jpg
Doordominique-Fotografie-5.jpg

Een fotoshoot voor mensen met een beperking
 

Vanuit mijn werk ik de gehandicaptenzorg heb ik een zwak voor mensen met een beperking. 
Het is voor mij dan ook geweldig om mijn fotografie hiermee te kunnen combineren.

Ik gun iedereen mooie foto's, geen enkele beperking staat voor mij in de weg. Misschien heb je een kindje met een lichamelijke beperking, misschien een verstandelijke beperking of gedragsstoornis. Misschien zit je zelf in een rolstoel of heb je gewoon een fotograaf nodig met veel geduld en begrip voor jullie situatie. 

 

Ik kan mij goed voorstellen dat het een hele drempel kan zijn om zomaar een fotoshoot te boeken bij een fotograaf terwijl je weet dat je kindje een epileptische aanval of woede uitbarsting kan krijgen. Maar dit mag in mijn ogen nooit een reden zijn om geen mooie foto's te hebben.

 

Door een goede communicatie tussen ons voorafgaand aan de shoot weten jullie precies wat jullie kunnen verwachten en weet ik waar ik rekening mee kan houden.
Ik zal jullie een vragenlijst sturen die jullie kunnen invullen. Op die manier leer ik jullie vast wat beter kennen en kunnen we de voorwaarden scheppen om zoveel mogelijk uit de fotoshoot te halen! 

 

Denk je dat dit wat voor jou is of twijfel je hieraan? Je mag natuurlijk vrijblijvend contact opnemen om te kijken of ik de geschikte fotograaf voor jullie ben. 

 

Ik voelde meteen:
dit kan ik en dit past bij mij!

Deze twee leuke zussen hebben het vuurtje in mij aangewakkerd.
Ginny stuurde mij een berichtje met de vraag of ik het leuk zou vinden om foto's van hen te maken, als cadeau voor hun ouders. Ze typte er ook direct bij dat haar zus in een rolstoel zit en niet kan praten. Dat is natuurlijk super belangrijk om te weten, want dit moet bij je passen. We hebben even gepraat over de wensen, ik werd meteen enthousiast want dit lijkt me super waardevol om te mogen doen.


 

Toen ik een super enthousiaste reactie kreeg (deze kun je lezen onderaan de pagina) na het versturen van de foto's wist ik het zeker: Ik wil me hierin specialiseren. Dit wordt mijn nieuwe doelgroep want dit is mijn kracht! Bekijk gerust de volgende foto's om te beslissen of jij het hier mee eens bent ;)

 

Mijn zus Peggy en ik hebben een geweldige fotoshoot gedaan met Dominique! We waren last minute op zoek naar een goede fotograaf die mooie foto's van ons kon maken als cadeau voor onze ouders & oma!

Peggy heeft cerebrale parese & zit daardoor in een rolstoel en kan niet praten. Dit had ik benoemd in onze vraag, omdat we het belangrijk vonden dat de fotograaf het een leuke uitdaging zou vinden om met ons tweetjes te shooten. Dominique reageerde super enthousiast op onze vraag & dat enthousiasme spatte er ook vanaf tijdens de shoot!

Wat is Dominique een fantastisch mens! Ze was erg behulpzaam, open, lief & nam alle tijd voor mij en mijn zus. Van tevoren vroeg zij iets meer over de beperking van Peggy en tijdens de fotoshoot ging ze fantastisch om met haar en haar beperking. Ze vroeg dingen direct aan Peggy, wat haar een enorm fijn gevoel gaf. De fotoshoot zelf was fantastisch en het eindresultaat is heel bijzonder geworden. Dominique heeft ons op de foto gezet, precies zoals wij als zussen zijn. Bedankt voor de leuke dag & de bijzondere foto's lieve Dominique! We gaan zeker weten nog een keer een shoot bij je boeken!

Wat Ginny en Peggy ervan vonden:

bottom of page