top of page
Naamloos_edited.jpg

Liefdevol, knus, ontspannen

Om deze tijd voor altijd te kunnen herbeleven

De eerste momenten van jullie als gezin zijn super bijzonder. Die wil je voor altijd blijven herinneren.
De lieve handjes, teentjes en trotse papa en mama vind ik geweldig om vast te leggen! Tijdens een newbornshoot neem ik alle tijd voor jullie. Het liefst kom ik rond de 10e dag bij jullie aan huis om mooie ongedwongen foto's te maken, zodat jullie nooit kunnen vergeten hoe bijzonder deze periode is. Tijdens de fotoshoot laten we ons leiden door jullie kindje. Als het nodig is kan er tussendoor gevoed of verschoond worden.

 

Ben je zwanger en weet je al dat je een newborn fotoshoot wil boeken? Stuur mij dan tijdens je zwangerschap al een berichtje. Ik houd dan plek vrij in mijn agenda en zo hoeven jullie na de bevalling niets meer te regelen, want je bent dan al druk zat met andere leuke dingen!

Wat kun je verwachten wanneer je mij boekt voor jullie newbornshoot?

Geduld. Ik neem alle tijd voor jullie. Na een newbornshoot plan in geen andere shoots en tijdens de shoot is er alle tijd voor troosten, verschonen of voeden. 
Flexibiliteit. Wanneer je tijdens je zwangerschap al een newbornshoot hebt geplant neem je een paar dagen na de bevalling contact op om de shoot in te plannen. Ik heb voor jullie extra plek vrij gehouden in mijn agenda. 
Ervaring met kinderen. Zijn er al broers of zussen? Super leuk. Door ze bij de shoot te betrekken, ze vragen te stellen of opdrachtjes te geven ben je verzekerd van liefdevolle foto's.
Lifestyle foto's bij jullie thuis. Geen doekjes of manden, maar lekker knuffelen, kusjes, lieve en knusse foto's in jullie eigen omgeving.
Eigen keuze foto afname. Na twee weken ontvang je een online gallerij en kies je zelf welke en hoeveel foto's je wil afnemen.
Liefdevolle film
.  Mogelijkheid om een film bij te boeken voor €79,-
Klik
hier voor meer informatie
15% Korting op een zwangerschapsshoot 

Doordominique-Fotografie-15.jpg

Kim Wevers zegt:
'De shoot was heel relaxed en ze nam alle tijd voor ons, ook wanneer de kleine het even niet meer zo leuk vond. We hebben echt super mooie foto's gekregen en een fantastisch album! Heel erg blij met deze mooie herinnering!'

Doordominique-Fotografie-6.jpg

Kirsten van Dijk zegt:
'Vanaf het moment dat ze bij ons binnen kwam voelden wij ons erg op ons gemak bij haar waardoor wij erg ontspannen en daardoor echt als onszelf op de foto konden. Heel snel na de fotosessie kreeg ik een link met de foto's om uit te zoeken welke wij graag wilden hebben. De foto's waren zo ongelofelijk mooi en helemaal zoals ik voor mij zag dat ik er kippenvel en tranen in de ogen van kreeg. De foto's waren zo onwijs mooi dat ik direct alles heb besteld. Zelfs onze hond is prachtig op de foto gezet. Dikke aanrader dus!'

Tarieven

Exclusief:
- Weekend toeslag van €30,-
- Reiskosten van €0,30 per km buiten
een straal van 10 km vanaf 8103 GM in Raalte


 

inclusief 15x 15 album
 


 

Meest gekozen


 

inclusief 20 x 20 album
 


 

Gehele galerij €459,- 
 


 

 

20 foto's €339,-
 


 

10 foto's €249,-
 

Newborn-121.jpg
bottom of page