top of page
Doordominique-Fotografie-11.jpg

Een hele bijzonder periode

Je bent zwanger, gefeliciteerd!

Je bent zwanger, wat ontzettend bijzonder zeg!!
Je voelt je kleintje trappelen in je buik en bent natuurlijk erg nieuwsgierig hoe hij of zij eruit komt te zien.
Maar hoe erg je ook uitkijkt naar de komst van jullie kleine baby,  vergeet niet dat deze periode  ook erg bijzonder is. Ook je zwangerschap wil je vastleggen, om voor altijd op terug te kijken en te beseffen hoe mooi ook deze tijd is geweest. Want de tijd gaat super snel.. en hoe gaaf zou het zijn om later met je kleintje terug te kijken op het moment dat hij nog in jouw buik zat.

Boek je zwangerschapsshoot voor mooie herinneringen.

 

Wat kun je verwachten wanneer je mij boekt voor jullie zwangerschapsshoot?


Pure foto'sJe ontvangt liefdevolle foto's zonder poespas. We hebben een gezellige shoot en ik maak ongedwongen foto's zonder dat jij teveel hoeft te poseren. Zo krijg jij foto's waarop jullie lekker jezelf zijn, lachen en de liefde voelbaar is. Natuurlijk mag de aanstaande papa ook op de foto.
Ervaring met kinderen. Zijn er al broers of zussen? Super leuk. Door ze bij de shoot te betrekken, ze vragen te stellen of opdrachtjes te geven ben je verzekerd van liefdevolle foto's.
Eigen keuze foto afname. Na twee weken ontvang je een online gallerij en kies je zelf welke en hoeveel foto's je wil afnemen.
15% Korting op een newbornshoot!!


 

Doordominique-Fotografie-5.jpg
Doordominique-33.jpg

Annelot Aanstoot zegt:
'Dominique heeft al onze verwachtingen overtroffen. We zijn ontzettend blij met de foto's die Dominique gemaakt heeft en kijken er nog dagelijks naar.

Beiden houden wij niet van op de foto gaan, maar de sfeer was mega ontspannen en ongedwongen. We hebben ons nog nooit zo op ons gemak gevoeld bij een vreemde!'' 

Daphne Bakker zegt:
Normaal schrijf ik nooit een review maar ik maak graag een uitzondering. Wij hebben een zwangerschaps shoot gedaan bij Dominique. Het klikte meteen en ze zorgde voor een ontspannen sfeer. Had leuke ideeen en voelde totaal niet ongemakkelijk. Het eindresultaat was fantastisch. Een mooie en waardevolle herinnering. We zouden haar 100% aanbevelen en willen graag in de toekomst nog eens een shoot doen met onze kinderen.

Doordominique-Fotografie-6.jpg

This

Doordominique-Fotografie-215.jpg

or

That

Liever buiten in de natuur of binnen met blote buik, in lingerie of helemaal bloot? Ik vind het prachtig wanneer ik pure foto's mag maken in jouw eigen omgeving. Ik kom hiervoor bij jou thuis zodat jij je helemaal op je gemak voelt. Je mag mij natuurlijk van te voren een berichtje sturen om te overleggen en je wensen te bespreken.

Liever een combi? Zodat je van beiden mooie foto's hebt?
Dat kan, je betaal dan een toeslag van €50,-

Tarieven

Exclusief:
- Weekend toeslag van €30,-
- Reiskosten van €0,30 per km buiten
een straal van 10 km vanaf 8103 GM in Raalte


 

Gehele galerij €459,- 
 


 

 

20 foto's €339,-
 


 

10 foto's €249,-
 

inclusief 15x 15 album
 


 

Meest gekozen


 

inclusief 20 x 20 album
 


 

Doordominique-Fotografie-4.jpg
bottom of page