top of page

Algemene voorwaarden

Zodra u een fotoshoot boekt, gaat u akkoord met de algemene voorwaarden. Lees deze voorwaarden daarom goed door.

Werkwijze ontvangen bestanden
Binnen twee weken na de fotoshoot ontvangt de klant de bewerkte foto’s via een online galerij. Deze galerij is beschermt met een wachtwoord zodat alleen de klant de foto’s kan zien. De klant kan zelf een keuze maken welke en hoeveel foto’s hij wilt ontvangen. Nadat de keuze is gemaakt, ontvangt de klant de betaalgegevens van Doordominique fotografie. Wanneer het bedrag betaald is, ontvangt de klant de eigen geselecteerde foto’s via We-Transfer. De foto’s die de klant ontvangt sluiten aan bij de stijl van Doordominique Fotografie. Doordominique Fotografie levert geen onbewerkte (raw) bestanden.

Bewaren foto’s
Na het leveren van de foto’s is Doordominique Fotografie niet meer verantwoordelijk voor het bewaren van de foto’s.  Tip: sla zelf de foto’s op verschillende manieren/locaties op, waardoor u de foto’s niet kwijt bent wanneer bijvoorbeeld uw computer kapot gaat.

Schade
Indien er schade ontstaat aan apparatuur van Doordominique Fotografie door toedoen van de klant, dan zullen de kosten op de klant verhaald worden.

Slecht weer
Bij slecht weer (regen of harde wind) bepaald Doordominique Fotografie maximaal twee uur van te voren of de fotoshoot door kan gaan. Er wordt in overleg z.s.m. en kosteloos een nieuwe datum vastgelegd.

Reiskosten
De prijzen zijn inclusief reiskosten binnen een straal van 30 km van 8103 GM. Hierna wordt er 19/km in rekening gebracht.

 

Auteursrecht
De klant geeft de fotografe bij het boeken toestemming om de gemaakte foto’s van de klant te gebruiken voor website, blog, social media, drukwerk etc.

Wanneer de klant uitdrukkelijk niet wil dat de gemaakte foto’s gebruikt worden voor de website, blog enz dan dient de klant dit vooraf kenbaar te maken aan de fotografe.

Het is niet toegestaan geleverde foto’s in andere bewerkingen, andere uitsneden, enz. op social media te plaatsen.

De digitale bestanden mogen door de klant gepubliceerd worden, mits onder naamsvermelding van Doordominique Fotografie.

 

 

Privacy & Persoonsgegevens

Doordominique Fotografie maakt nooit persoonsgegevens (zoals adres, telefoonnummer, e-mail e.d) openbaar of geeft deze door aan derden.Doordominique Fotografie behoudt het recht om de algemene voorwaarden te wijzigen.

 

bottom of page