top of page
Doordominique-Fotografie23-1.jpg

Dominique
Noordman

Wat leuk dat je op mijn site terecht bent gekomen en mij beter wil leren kennen! Ik kan me namelijk voorstellen dat je een fotograaf wil boeken die goed bij jullie past.

Ik ben dus het gezicht achter Doordominique Fotografie. Ik ben inmiddels alweer 29 jaar en heb een hele lieve vriend en mooie dochter van twee jaar. Samen met onze hond wonen wij in Raalte- Noord. Oorspronkelijk kom ik uit Wijhe, maar ik ben helemaal blij in Raalte. 

Ik heb de studie SPH gedaan, momenteel werk ik nog in de gehandicaptenzorg maar ik wil graag mijn droom waarmaken. Daarom heb ik de stap gezet om vanaf april fulltime voor de fotografie te gaan.

Mijn motto
 

Het leven moet niet vliegen maar fladderen

Het leven is maar kort, ik wil eruit halen wat erin zit. Geluk heb je voor een heel groot deel zelf in de hand en met een positieve kijk op het leven kun je veel meer bereiken dan dat je denkt (5 jaar geleden had ik keihard gelachen als iemand zou vertellen dat ik nu een succesvol eigen bedrijf zou hebben;)) 

Hoe het begon..

Ik heb dus echt nóóit bedacht om fotograaf te worden. En het klinkt misschien raar, maar dat maakt het juist zo leuk en echt mijn ding! Ik heb er niet voor gestudeerd om er mijn geld mee te verdienen, maar het is echt ontstaan vanuit liefde voor het beeld en mensen die ik een tastbare herinnering kan geven. 

Het begon allemaal bij de komst van onze hond Lotje. Ik wist het zeker: 'ik kan niet onthouden hoe klein en schattig ze is'. Dus begon ik met foto's maken.. en nog meer foto's.. al snel kwam er een instapcamera, volgde ik cursussen, zat ik uuuuren achter de laptop Youtube filmpjes te kijken en kocht ik uiteindelijk een professionele camera. Die nam ik mee naar een kraambezoek en daar begon ik in te zien welke waarde foto's hebben. 

Leuke weetjes..

 ❥ Vanuit mijn werk in de gehandicapten zorg en kinderopvang kan ik met allerlei soorten mensen overweg. Dus ben je wat drukker, heb je meer behoefte aan duidelijkheid of willen de kinderen gewoon spelen of rondjes rennen tijdens de shoot? Het komt allemaal goed, ik vind het leuk om hierop in te spelen!

❥ Woensdag en donderdag werk ik op een orthopedagogisch dagcentrum. 

❥ Sinds juni 2019 sta ik ingeschreven bij de KVK en is Doordominique Fotografie officieel mijn eigen bedrijf (zei ze super trots) 

bottom of page