top of page

De favoriete foto's gemaakt doordominique

Mijn aller aller eerste blog is bij deze een feit! Gaaf hé!? Één van mijn voornemens voor 2020 is om jullie meer mee te nemen in mijn bedrijf, te laten zien wat ik doe, wat ik belangrijk vind en waar ik enórm blij en trots van word! We gaan beginnen met mijn mooiste foto's tot nu toe, de foto's waar ik het meest trots op ben! Het was wel even lastig hoor, ik heb namelijk al veel mooie fotoshoots mogen doen! Ik heb mijn instagram pagina erbij gepakt en dit hielp om een mooi overzicht te krijgen en deze top 5 samen te stellen, kijk je met me mee? 1. Deze foto moest gewoon op 1 komen

Vanaf het moment dat ik 12 weken zwanger was, maakte Matthijs iedere 4 weken een silhouet foto van mij! Het heeft even van Photoshop moeite gekost, haha, maar dan heb je ook wat! Deze foto hangt groot bij ons aan de muur! Een herinnering aan een hele mooie, bijzondere periode2. Opa en oma

In het begin van mijn fotografie avontuur had ik natuurlijk veel mensen nodig om te oefenen. Fotograferen betekend namelijk oefenen, oefenen, oefenen! Zo vonden mijn opa en oma het ook leuk om eens mee te gaan met deze prachtige foto als resultaat! Ook deze foto hangt met trots aan onze muur! Ik vind de emotie ze mooi, zo vrolijk, zo waardevol! Toch veel mooier als een saai statig portret? Ik hoop dat ik er later ook zo bij sta!3. Bruidsmeisje

Ik vind deze foto ge-wel-dig! Ik deed echt even een vreugdedansje toen ik hem maakte! Ik vind kinderen en spontane momentjes geweldig om te fotograferen, dat kwam op deze foto mooi samen!

4. Bruidspaar

Emotie is wat ik graag vastleg, dat was je vast al wel opgevallen haha! Dit plaatje is toch prachtig! Een foto van de aller eerste bruiloft die ik afgelopen jaar mocht vastleggen, waarbij ik meeliep met een collega fotograaf! Het was super tof en dit soort plaatjes zorgden ervoor dat ik helemaal enthousiast werd over bruiloften fotograferen! Aankomend jaar staan er al 7 bruiloften op de planning en ik heb er zooooveel zin in! 5. Newborn

Naast bruiloften en gezinnetjes met jonge kinderen zijn newbornshoots mijn grote passie! Het was lastig om een favoriete newborn foto te kiezen maar deze is het geworden! Zo enorm lief deze foto! Zo'n foto wil je toch als dit je kindjes zijn? Bij het bewerken van de foto's denk ik: zou ik deze foto aan de muur willen? Dan gaat die door naar de volgende ronde. Je snapt vast dat het antwoord bij deze foto een dikke vette JA was!!Wil je meer van mijn foto's zien? Want ik heb natuurlijk nog veel meer favorietjes! Volg mij dan op instagram onder het account DoordominiqueFotografie


Tot snel!

340 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page