top of page

Binnenkort mag ik jullie bruiloft vastleggen.
Ik heb daar ontzettend veel zin in!!

Ik wil jullie graag nog wat tips geven om jullie te helpen om de mooiste momenten nóg mooier te maken!

Ook vind je onderaan de pagina wat vragen.
Dit maakt het voor mij makkelijk om in te spelen op jullie unieke situatie. 

 

Getting ready

Yes, het is eindelijk zo ver. Jullie grote dag gaat beginnen.
Het liefste begin ik ook te fotograferen tijdens dit moment. Zo kan ik in alle rust vast bij kletsen met jou en kan ik alle dierbaren die bij dit moment aanwezig mogen zijn vast leren kennen. Het is ontzettend waardevol om dit moment vast te leggen om zo jullie hele dag na te kunnen vertellen met mijn foto's. Mocht de bruidegom ook enigszins in de buurt zijn, ga ik ook graag nog bij hem langs.

Ik wil jullie vragen om de dag voor jullie bruiloft vast alle assecoires klaar te leggen. Zo hoef ik jou in de ochtend niet te vragen waar ik alles kan vinden wat ik als details graag vast wil leggen. Zo kun je denken aan je oorbellen, ketting, schoenen, trouwkaart, ringen,  sluier, geurtje, kaart met geloftes. Voor de man: stropdas, schoenen, geurtje, kaart met geloftes, ringen als deze bij hem aanwezig zijn. Wellicht hebben jullie zelf nog aanvullingen wat hierbij op de foto kan :). 

Tip: zorg voor een (grote) spiegel voor het moment nadat je je jurk aan hebt getrokken. Zo kun je je zelf meteen bewonderen en kan ik dit mooi vast leggen. 

First look

Spannend.. Jullie mogen elkaar voor het eerst zien! 
Wil je dit het liefst traditioneel bij de voordeur, of wellicht op een buitenlocatie in de natuur?
Het heeft beiden zijn voordelen. Bij huis is het leuk dat er familie, vrienden en buren bij kunnen zijn. 
In de natuur is het vaak intiemer, persoonlijker en voel je je misschien minder bekeken en kun je meer genieten van dit moment. Doe wat het beste voelt voor jullie.
Wanneer jullie het bij de voordeur doen, is het handig dat de bruidegom met zijn rug naar de deur toe gaat staan nadat hij heeft aangebeld. Zo kan de bruid helemaal naar buiten stappen zodat zij ook in het daglicht staat en op de bruidegom zijn rug tikken. Zo zie je elkaar op het zelfde moment en kan ik dit mooi vast leggen. Ik zal hieronder wat foto's ter voorbeeld laten zien. 

 

bottom of page