top of page

Bruiloft Ruud en Ellen bij fox Denekamp

21 -  07 - 2023

Deze ochtend begon voor mij bij Ruud thuis. Bij aankomst hoefde in niet lang te zoeken want aan de versiering van het huis wist ik direct: Hier moet ik zijn! Ruud werd geholpen door zijn ouders en de meest belangrijke mensen waren bij hem in de ochtend.  Samen gingen zij nog wat lekkers eten en intussen ging ik onderweg naar de bruid.


 

Get Inspired

Daar aangekomen was vaders al druk bezig met de trouwjurk mooi neerhangen. Want dit was een belangrijke foto. De jurk op het plekje waar ze elkaar straks voor de eerste keer zouden zien, aan het ouderlijk huis van Ellen.

Een plaatje.


 

Ellen was zich relaxed aan het klaarmaken. Ondertussen kletsten we wat bij en legde ik vast wat er allemaal gebeurde. Hun hondje Miep was er ook gezellig bij en kwam uiteraard ook regelmatig op de foto. Nadat Ellen helemaal klaar was en bijna klaar was om Ruud voor de eerste keer die dag te zien, was het tijd voor de firstlook met haar vader. Dit wordt steeds vaker gedaan en het is zo'n prachtig moment altijd!

 

De eerst tranen van vandaag 

YES het moment was daar, het moment dat ze elkaar voor de eerste keer gingen zien.
Natuurlijk alle twee erg nieuwsgierig hoe de ander eruit zou zien. Spannend!! Ik geef altijd als tip om vast lekker dicht bij elkaar te zijn en je dan om te draaien. Zo haal je het meest uit het moment. Voordat we naar de shootlocatie gingen, moest ik nog even naar de wc en kijk wat ik daar aan trof. Toch ook nog maar even de camera erbij gepakt want over 30 jaar is het toch fantastisch om te zien dat je zelfs aan de wc kon zien dat er vandaag getrouwd werd :D