top of page

Een fotoshoot op het ijs

Regelmatig heb ik van die ideetjes in mijn hoofd die ik hoe dan ook wil uitvoeren
(net zoals de vorige blog met het stelletje in het water haha). 

Ik deed een oproepje op mijn instagram pagina en het bleek dat jullie mijn idee ook tof vonden! 

Wat was er veel animo om dit soort foto's te maken. Uit de aanmeldingen koos ik Ellen en Lesley.
We kennen elkaar al, want in augustus mocht ik hun bruiloft fotograferen. Voor deze shoot was het heel handig dat we elkaar al kenden, want vanwege de temperatuur verwacht ik niet dat we heel lang de tijd hebben om te fotograferen. Ik kan wel zeggen dat ik met hen de meest warme en meest koude fotoshoot heb gedaan tot nu toe. 
Hun bruiloft was namelijk op 1 van die warme vrijdagen afgelopen zomer (+-35 graden ;)). 

Smorgen stond ik samen met Matthijs en Megan op het ijs vlak bij ons huis, op het kanaal.. toen heb ik besloten dat dat de locatie moest worden. Hoe vaak gebeurd het dat we op het kanaal kunnen schaatsen? Sinds wij hier wonen is dit in ieder geval de eerste keer. Ellen en Lesley kwamen daarom bij mijn huis en vanaf daar liepen we zo naar het ijs toe. Ze konden goed schaatsen, deze shoot paste daarom ook echt bij hen! Ook waren ze nog eens 10 jaar samen en een half jaar getrouwd. Valt dat even mooi samen allemaal;)....

Het weerbericht beloofde een prachtig zonnetje en dat kwam super mooi uit in combinatie met de pluimen langs de kant van het kanaal. Ik had al een paar foto's in mijn hoofd die ik graag wilde maken. Ellen en Lesley waren overal voor in dus dat maakte het super leuk en grappig. Het ging niet altijd even goed haha, en soms belanden ze op het ijs maar zelfs die foto's zijn leuk! Hieronder vind je een kleine greep uit de foto's die ik heb gemaakt.   Kijk je mee? 

Aan het einde vind je uiteraard weer mijn favoriete foto!


 

Dit is mijn favoriete foto van deze shoot

De liefde spat ervan af en het licht is prachtig!

Doordominique-Fotografie-48.jpg
bottom of page